TROUBOVÝ GULÁŠ

Obrázek

1 až 1,5 kg masa (hovězí nebo vepřové) nakrájet na kostky
3 až 4 velké cibule nakrájet na drobno 
5 stroužků česneku nasekat
2 lžičky gulášového koření ,ideální Angula
3 lžičky sladké papriky Maďarské
1 lžičky pálivé papriky
3 polévkové lžíce bramborového škrobu
2 kostky masoxu
1 rajčatový protlak
sůl podle chuti
0,75 až 1 litr vody

Podle chuti můžeme přidat čerstvou papriku,Sambal nebo Red Chilli nakládané.
Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů.
Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí) 

V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME NEMÍCHÁME A UŽ VŮBEC
NEČUMÍME DOVNITŘ

Dobrou chuť přeje www.pesokoreni.cz


...zpět




Tento web site byl vytvořen prostřednictvím phpRS. | Editace | Správa webu: Ing. Petr Hanzl