1 kg lososa (8 porcí filé), 1 plechovka rajčatového protlaku, 1 plechovka omáčky Salsa Mexicana Casera La Costeňa, 2 paličky česneku rozetřené, 10 oliv, 1 polévková lžíce bujonu, petrželová nať, 5 kousků bobkového listu, sůl a pepř podle chuti, 1/2 plechovky paprik Jalapenos Nachos La Costeňa
Na rozpáleném oleji smažíme rajčatový protlak, papriky Jalapenos Nachos La Costeňa a česnek, až zesklovatí. Okamžitě přidáme omáčky Salsa Mexicana Casera La Costeňa, bujon společně se solí a pepřem. Necháme 5 minut vařit. Potom přidáme porce lososa spolu s olivami a necháme vařit dalších 5 minut. Vypneme plotnu a necháme chvíli stát. Maso vložíme na mísu, ozdobíme petrželí a paprikami Jalapenos Nachos La Costeňa.
(místo lososa můžeme použít pstruha nebo tuňáka)
...zpět